[RESOLVED] Server Down
Results 1 to 4 of 4

Thread: [RESOLVED] Server Down

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    269

    resolved [RESOLVED] Server Down

    After battling a 403 error for a couple of days, I am now faced with this problem:


    Code:
    The website encountered an error while retrieving http://localhost/classes/05featuredemo. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
    This only happens on one site. All of the others are working well. Chrome returns the above error. Safari and Thunderbird just display blank screens. Everything was cooking yesterday morning when the 403 error started. Now, I'm faced with the current error.

    I'm using
    Mac OS 10.8.4, OS X Server 2.2.1
    on a 2009 MacBook Pro, 2 GB RAM, 160 GB HD.

    What Gives?

    ts
    Last edited by timstring; 07-10-2013 at 01:53 PM.

  2. #2
    Settled 4 red convertible dalecosp's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Accelerating Windows at 9.81 m/s....
    Posts
    7,714
    Gotta love those "meaningful" error messages. So user-friendly, right?

    In my experience, which doesn't involve OSX or OSX Server, you're looking at a 500-series error now. Checked logs? Does "05featuredemo" (assuming its a real resource) lint properly?
    /!!\ mysql_ is deprecated --- don't use it! Tell your hosting company you will switch if they don't upgrade! /!!!\ ereg() is deprecated --- don't use it!

    dalecosp "God doesn't play dice." --- Einstein "Perl is hardly a paragon of beautiful syntax." --- Weedpacket

    Getting Help at All --- Collected Solutions to Common Problems --- Debugging 101 --- Unanswered Posts --- OMBE: Office Machines, Business Equipment

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    269
    Here's the errors for Chrome that are repeated several times:

    Code:
    7/10/13 11:15:42.931 AM Google Chrome[652]:         This exception was thrown inside thread: <NSThread: 0x78e89cb0>{name = (null), num = 1}.  This thread is the main thread.
    7/10/13 11:58:35.022 AM WindowServer[128]: CGXDisableUpdate: UI updates were forcibly disabled by application "Google Chrome" for over 1.00 seconds. Server has re-enabled them.
    7/10/13 11:58:35.596 AM WindowServer[128]: reenable_update_for_connection: UI updates were finally reenabled by application "Google Chrome" after 1.58 seconds (server forcibly re-enabled them after 1.00 seconds)
    Safari reports a similar error:

    Code:
    7/10/13 12:19:18.142 PM WindowServer[128]: CGXDisableUpdate: UI updates were forcibly disabled by application "Safari" for over 1.00 seconds. Server has re-enabled them.
    7/10/13 12:19:18.986 PM WindowServer[128]: reenable_update_for_connection: UI updates were finally reenabled by application "Safari" after 1.85 seconds (server forcibly re-enabled them after 1.00 seconds)


    Don't ask me what I did, but the problem has been fixed.

  4. #4
    Settled 4 red convertible dalecosp's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Accelerating Windows at 9.81 m/s....
    Posts
    7,714
    Quote Originally Posted by timstring View Post
    Don't ask me what I did, but the problem has been fixed.
    Ok, I won't; but, could I ask you to mark this resolved?
    /!!\ mysql_ is deprecated --- don't use it! Tell your hosting company you will switch if they don't upgrade! /!!!\ ereg() is deprecated --- don't use it!

    dalecosp "God doesn't play dice." --- Einstein "Perl is hardly a paragon of beautiful syntax." --- Weedpacket

    Getting Help at All --- Collected Solutions to Common Problems --- Debugging 101 --- Unanswered Posts --- OMBE: Office Machines, Business Equipment

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •